Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper en arbeidslampe med LED?

Det finnes mange forskjellige typer arbeidslamper på markedet, så det kan være vanskelig å finne ut hvilken lampe man skal velge. Her har vi samlet en guide med de viktigste tingene du bør vurdere før du kjøper en arbeidslampe med LED.

Lyseffekt: Lyseffekten måles i lumen og forteller deg hvor mye lys lampen sender ut. Jo høyere antall lumen, jo sterkere lys. Når du skal velge arbeidslampe er det derfor viktig å vurdere hvor mye lys du trenger. Trenger du bare litt lys, f.eks. når du skal sjekke oljenivået i bilen, er det tilstrekkelig med en liten og bærbar arbeidslampe med lav lumenverdi. Men skal du male en vegg i stua, trenger du et mye klarere lys.

Strålevinkel: Lysets vinkel: Strålevinkelen er vinkelen til lysstrålen og forteller deg hvor bredt lyset er fordelt. Jo høyere strålevinkelen er, desto bredere er området som er opplyst. En smal stråle er bra for fokusert arbeid, mens en bred stråle er bedre for generell belysning. En arbeidslampe med LED må derfor velges riktig hvis den skal komme deg til gode under arbeidet.

Velg en arbeidslampe med LED fra det store utvalget på nett

Det finnes mange forskjellige arbeidslys på markedet, og det kan være vanskelig å vite hvilken man skal velge. På nett finner du et bredt utvalg av forskjellige lys som passer til ethvert behov. Hvis du f.eks. trenger et lys til maling eller annet arbeid som krever presisjon, er en spotlight et godt alternativ. Det finnes spotlights i ulike størrelser og med ulike lysstyrker, slik at du kan finne den perfekte spotten for dine behov. Trenger du en generell lampe som kan lyse opp et større område, er det også flere alternativer å velge mellom.

Det er flere ting du bør vurdere før du velger arbeidslys. Bestem først hvor stort område du trenger å lyse opp. Dette vil hjelpe deg å velge riktig størrelse arbeidslys. For det andre må du bestemme om du vil bruke lampen innendørs eller utendørs. Hvis du planlegger å bruke den til begge, velg en modell som kan håndtere begge miljøene. Vurder til slutt hvilken type pære som passer dine behov best. Ulike pærer produserer forskjellige lysnivåer, så pass på å velge en som gir nok lys til prosjektet ditt. Med disse hensynene i tankene vil du kunne finne den perfekte arbeidslampen for dine behov.

Husk også å velge en arbeidslampe med LED som har riktig IP-klassifisering

Når du kjøper en arbeidslampe med LED er nok ikke det viktigste utseendet og designet, men at den oppfyller kravene du har til en god arbeidslampe. Hvis du vil bruke arbeidslampen til både utendørs- og innendørsprosjekter, er det lurt å se etter en IP-vurdering. IP-klassifiseringen forteller deg hvor effektiv lampen er mot ytre påvirkninger som f.eks. støv og vann. I vårt sortiment finner du arbeidslamper som du kan bruke både innendørs og utendørs. Arbeidslamper er et viktig utstyr for enhver arbeidsplass, enten det er på kontoret eller hjemme. De gir et fokusert, rettet lys som hjelper til med å lyse opp et bestemt område, noe som gjør det lettere å se hva du gjør.