Slik kan du rocke bestefartrøye

Bestefartrøye har tatt moteverden med storm og blitt en av de største trendene de siste årene. Denne klassiske trøyen er ikke bare behagelig, men også svært allsidig. Hvis du tenker på å investere i en, eller allerede har en i garderoben, så kan jeg gi deg noen tips til hvordan du kan rocke den på en stilig måte.

Dress den opp med skreddersydde bukser

Ja, bestefartrøye kan se utrolig stilig ut når den kombineres med rette plagg. Prøv å matche den med et par skreddersydde bukser og noen elegante sko, og du har den perfekte antrekket til en formell middag eller en kveld på byen. Velg en bestefartrøye med fine detaljer som en stolpe på brystet eller kontrastfarger som vil gi antrekket et mer polert utseende.

Kombiner den med denim

Denim og bestefartrøye kan gi en avslappet og stilig look. Velg en lys vask på jeansene og en bestefartrøye i en nøytral farge for å gjøre antrekket enkelt. Hvis du vil legge til litt ekstra, kan du kombinere det med skinnstøvler, et skjerf i halsen eller en hatt for en litt mer bohemisk stil.

La trøyen være i sentrum

Bestefartrøyen kan også stå alene og være helt klart fokuspunktet i antrekket. Prøv å velge en bestefartrøye i en sterke farge som rød, grønn eller blå, og match den med nøytrale plagg som blå jeans eller svarte bukser. Dette er et enkelt, men effektiv antrekk som vil garantere at du ser bra ut i enhver situasjon.

Lag på lag

Hvis du ønsker å gi antrekket litt dybde, kan du prøve å kombinere bestefartrøyen med flere plagg. Gjør det enkelt ved å legge til en cardigan eller en genser over trøyen og kombinere det med et skjørt eller et par chinos. Dette gir deg muligheten til å eksperimentere med teksturer og farger på en enkel måte.

 

Hold det avslappet

Til tross for at bestefartrøyen kan stå litt mer formelle anledninger, er den også perfekt for mer avslappede anledninger. Bruk en oversized trøye med t-skjorte og sneakers for en casual look. Velg en uten knepping for en mer laidback-stil med en grungeaktig vibe.

Bestefartrøyer er nå en av de mest populære trendene, og det er lett å se hvorfor – de er behagelige, allsidige og stilig. Uansett hva du velger å matche bestefartrøyen med, vil du garantert få et moteriktig uttrykk. Så finn din stil og rock den bestefartrøyen med selvtillit. Læs mere gennem linket.